maanantai 21. marraskuuta 2011

Joulu on taas, joulu on taas... tai ei ehkä ihan vielä kuitenkaan

Milloin saa joulun aloittaa koristelun ja muun joulufiilistelyhömpötyksen osalta?
Mulla itselläni alkoi joulun laitto eilen. En ole sitä ikinä näin ajoissa aloittanut! Tuli meinaan ostettua joulua varten uutta pöytäliinaa ja koristetta ja pitihän niitä uusia liinoja sitten koittaa ja koristeillekin piti katsoa ne suotuisat paikat. One thing led to another ja olinkin varastossa kaivelemassa edellisvuoden koristeita. Kyllä, tuli ne joululevytkin kaivettua esiin. En tosin vielä alkanut niitä kuunnella vaikka mieli teki... Kaikki näyttikin niin kovin kivalta, etten raaskinut niitä jouluisia elementtejä purkaa poiskaan. Siinä ne nyt ovat!
Kun joulua kohti mennään, niin joudun varmaan lisäämään koristeiden koknaismäärää, jotta joulunakin on sitten jotain uutta jouluista laitettavaa. Kohti amerikkalaista ylikoristelua, pahoin pelkään...

5 kommenttia:

  1. Edellisvuonna ostin joulukalenterin jo marraskuun alussa! Muuta jouluhömppää en tuekkaan.

    Tänä vuonna sain Lemmikkimessuilta ilmaiseksi kalenterin.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin parveke loistaa kaikenlaisista valoista ja härpäkkeistä =)!!!! Hyvää joulun odotusta =)!!! Anita

    VastaaPoista
  3. Ei hätää - tämä on juuri oikea aika laittaa jouluisia valoja esille ja sytytellä tuikkuja. Onhan jo kaupungeissa jouluvalotkin sytytetty ja kuusia pystytetty toreille. Itsekin olen jo kuunnellut joululauluja :)

    Odotan nyt erityisesti joulua, koska viime vuonna en ollut Suomessa koko talvena. Joulu lämpimässä ei tunnu oikealta :/

    VastaaPoista
  4. Ei ole liian aikaista : )
    Kauniit valot ja koristeet tuovat kaivattua piristystä tähän vuodenaikaan. Kyllä ainakin omasta mielestäni talvi olisi todella pitkä, ellei joulu sitä välillä katkaisisi.

    Meillä kotona on vasta Partiolaisten joulukalenteri esillä, mutta pian pitää alkaa valmistella lasten täytettäviä joulukalentereita.

    Ja ylihuomenna koristelemme jo kuusen! Kyseessä on omalla kotipaikkakunnalla järjestettävät joulumarkkinat ja niiden yhteydessä toimiva joulukuusinäyttely. Meidän perhettä pyydettiin koristelemaan yksi kuusi, se olikin mukava kutsu. Vaikka kyseessä ei ole kilpailu, niin hiukan stressaan jo asiasta -millaisia koristeita, mitä värejä jne...

    Ehkä parasta on vaan mennä rennolla mielellä ja nauttia tilaisuudesta ja koristelusta. Kuten joulun suhteen muutenkin : )

    VastaaPoista
  5. Olet selvästikin jouluihminen, tiedän kohtalotovereitasi, jotka tilaavat joululehtiä jo lokakuun lopussa :D
    Itse en ihan vielä, tosin gögiä on juotu ja muutama pipari syöty. Mutta sitten lähempänä joulua, kaivelen ite joulun esille. Toivottavasti äiti ostaa jonkun hienon suklaakalenterin :)

    VastaaPoista